IMG_7382_klein (600 x 400) Foto: Pauline Tournier

Debby uit de Heer Vrankestraat mailde:..

Maak kennis met basisschool de Fontein
Zoekt u een goede en gezellige school voor uw kind? Kom dan op woensdagochtend 17 april kijken op basisschool De Fontein in het Oude Noorden.

De Fontein is een kleine buurtschool met 128 leerlingen en een toegewijd lerarenteam. Een school waar iedereen elkaar kent en waar kinderen zich veilig en prettig voelen. De kwaliteit van het onderwijs is hoog en de groepen zijn klein. Voor ieder kind is er veel ruimte om op zijn eigen niveau, in een rustig of juist hoger tempo te leren. Er is natuurlijk veel aandacht voor taal en rekenen en daarnaast ook voor vakken als gym (drie keer per week in de eigen gymzaal), Engels (vanaf groep 1), muziek en techniek. Kiddoozz zorgt in het schoolgebouw voor Buiten Schoolse Opvang.

Op woensdag 17 april houdt de school een informatieochtend voor belangstellende ouders. U en uw kind kunnen vanaf 10.00 uur kennis maken met De Fontein. U kunt in de klassen kijken, praten met ouders en in gesprek gaan met locatieleidster Marianne Verboom. Bent u nieuwsgierig geworden maar hebt u op 17 april geen tijd? Neem dan contact op voor een afspraak op een ander moment via telefoonnummer 010 – 465 93 66 of mail.
De informatieochtend is van 10.00 tot 12.00 uur in basisschool De Fontein aan de Hoyledestraat 25 (zijstraat van de Soetendaalseweg, vlakbij de Bergweg).