Ideetje afgelopen zaterdagmorgen tijdens onze laatste Groenactie: met z’n allen een dag naar Hoek van Holland voor.. een Surf-Battle!
Freek (uit de Hr. Vrankestraat) bestiert daar nl. de Surfschool, dus.. Uit maar toch Thuis.
Gedachte is dat elke straat een team vormt, zodat aan het eind van de dag – uiteraard na zware jurering door volstrekt objectieve koters, ouders & partners – 1 straat zich Surf-Champion 2011 Top van Noord mag noemen. Meteen duidelijk dat dit geen kleine kwestie is/wordt.. NOS Journaal heeft al toegezegd met ‘de Elfstedenploeg‘ uit te rukken!

Kleine Winstwaarschuwing:.. mijn huis is dusdanig scheef dat ik noodgedwongen een fabelachtig gevoel voor balans & evenwicht heb ontwikkeld; golven beneden de 3 meter merk ik niet eens, wil ik maar zeggen.
Daarnaast dient vermeld dat in de Soetendaalseweg eigenlijk louter Sporthelden wonen; alle dames werken zich b.v. dagelijks in het zweet bij Womans World; Faas Wilkes heeft er lang gewoond natuurlijk, en zelf ben ik onverslaanbaar op een dambord. Maak je geen illusies dus als je – ik zeg maar wat – in de Hoyledestraat woont.
Resumé.. wij (want ook dochter P. van 11 doet mee) zijn er helemaal klaar voor!

Voor de kleintjes: even deze trainingsvideo bestuderen:

Iedereen boven de 12 jaar.. meteen door naar het echte werk:.

–> Wie durft en roept er een datum?
Meerijden mogelijk; auto’s zat.

Nagekomen melding van Freek: De kostprijs is €15,- per les p/p (2 uur en dan nog zelf kloten..)
Voor de FaceBookers: Hier Freek zelf in actie.

Gedachte gisteravond: misschien verstandiger op mijn leeftijd alleen de koters te laten surfen en er zelf met een meegenomen kistje Pinot Grigio aan de waterkant naar te gaan zitten kijken, af en toe een kiekje schietend als een smurf met plank en al in ‘de wasmachine’ klettert.