Het WK Voetbaldorp staat a.s. woensdag 30 juni 13u. op het Johan Idaplein.
Een unieke kans om zelf door te breken! (ik ben zelf nèt te oud voor de spitspositie bij Inter Milan vrees ik)
Zo ziet dat eruit:..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=11peH9fSHgI]

Dit is er allemaal mogelijk:

Voetbalveld van 10 x 20 meter
Op dit grote veld, met een opblaasboarding, een hoog net rondom het veld en twee doelen, spelen teams van 4 spelers (3 veldspelers en een keeper) tegen elkaar. Dit kan in verschillende competitievormen afhankelijk van het aantal teams, de tijd die beschikbaar is en de kwaliteit van de teams. Door een duidelijke indeling van de competitie weet iedereen vooraf wanneer hij moet spelen en tegen welk team.

Wie schiet het hardst
Drie keer schieten op het grote doel (3,5 x 3 meter) en je snelheid meten. Dat is de uitdaging! Het WK Voetbaldorp heeft de beschikking over de beste snelheidsmeter van Nederland (die ook wordt gebruikt door alle betaald voetbalorganisaties). Vanaf de stip wordt er geschoten op het doel. De snelheidsmeter is zo ingesteld dat alle ballen die in het doel komen, worden gemeten. Hoog, laag, links of rechts? De meter meet van alle goede pogingen de juiste snelheid. Na drie pogingen wordt de beste poging genoteerd. Wie schiet het snelst en gaat naar huis met de prijs?

Stropdas schieten
Het lijkt zo eenvoudig, even de bal via de stropdas door de pop schieten. Maar niets is minder waar met een pop van maar liefst 5,5 meter. De volgende uitdaging dus! Elke deelnemer mag per keer 5 pogingen doen om de bal via de stropdas te schieten. De afstand is 11 meter. Wie gaat deze topuitdaging winnen?

 
 
 

FIFA 2010 (4 stations)
Altijd al Sneijder, Messi, Ronaldinho of Van Persie willen zijn? Ga met de game FIFA 2010 de competitie aan, pak de winst en neem plaats in de grote finale die aan het einde van de dag wordt gespeeld. Alle dagdeelnemers kunnen dan toeschouwer zijn bij wie er wint. Een spannend spel waarbij je met je favoriete land kunt deelnemen!

 
 
 

WK Springkussen
Het WK Voetbaldorp is natuurlijk ook voor de ‘kleintjes’ een groot vermaak.
Kom springen op het speciale WK Voetbal springkussen (5 x 5 meter).

 
 
 
 
 
 

De grote WK Voetbal Quiz
Hoe staat het met de voetbalkennis? Neem deel aan de speciale ‘WK petje op, petje af Quiz’ en beantwoord 25 vragen over de afgelopen twee WK’s. Laat met ‘petje op, petje af’ zien voor welk antwoord je gaat en ga voor de titel ‘WK kenner 2010!