Zondag 3 januari 17u. is het weer zover:..het Top van Noord Nieuwjaarsvuurtje met glühwein en warme choco.
Plaats van handeling: Hoek Soetendaalseweg / Hoeksestraat (waar nu de kerstboom staat)
Bijgevoegd wat beelden van vorig jaar:

Het was toen – ondanks afwezigheid van opperhoofd Mick die net bevallen was – enorm gezellig.
Ook tamelijk koud indertijd, maar de voortreffelijke glühwein van ons aller BAS + een enthousiaste houtvoorraad deden wonderen.
Menige Top van Noord-actie van afgelopen jaar (de Proef op Noord, de Groenacties,..) is in detail geplanned boven het vuur.
Wat zeker bijdroeg aan de stemming was dat – toen het hout op was – menigeen zich ineens herinnerde nog een oud dressoirtje van oma in de kelder te hebben staan. Dat brandde goed!
Verregaande onderhandelingen afgelopen week met de bewoners van de Delfgaauwstraat (Liskwartier) beloven voor zondag 3 januari een ouderwets olievat als uitgangspunt voor de fik. Iets minder spannend weliswaar voor de belendende huizen en geparkeerde auto’s, maar…goed warm!

Oftewel..kijk eens goed om je heen in je huiskamer of je komend jaar ook tegen die houten Ikea-kast aan wil kijken en zo nee…meenemen zondag 3-1!
Tevens..het moment om gezamenlijk weer wat plannen te smeden voor komend jaar, want als wij niks doen….dan worden die Vogelaargelden maar aan rapport-schrijvers besteed i.p.v. aan leuke dingen in- en voor de wijk.

Bovenal:..een prima plek om die knappe buurman of buurvrouw eindelijk te leren kennen óf …een slepende burenkwestie met 2 glühweintjes op te lossen.
Tot 3 januari.