Afgelopen vrijdag trad onze eigen TvN-penningmeesteres Anne in het huwelijk. Het goede nieuws:.. ze is naar prima ouderwetse gewoonte ‘in de wijk getrouwd’ en wel met Frederik waarmee ze al enige tijd ‘in zonde’ (zoals dat vroeger heette) leefde.

Zorgelijk: er circuleren beelden van enige bij de bruiloft aanwezige Toppertjes van Noord.
Voor een bewonersvereniging die transparantie hoog in het vaandel heeft staan lijkt het verstandig die beelden zelf maar te publiceren voordat ‘de bladen’ ermee aan de haal gaan.
Kijk zelf naar de onthutsende kiekjes hieronder. Voor wie nog trouwplannen heeft:. het lijkt niet verstandig daar buurtbewoners bij uit te nodigen; het juiste gevoel voor decorum lijkt níet slechts bij een enkeling te ontbreken.
Voor wie moeite heeft bij de herkenning van enige usual buurt-suspects:.
– Vergelijk onderstaande b.v. eens met de beelden van boswachter Eef tijdens onze laatste Groenactie. Ze lijkt een geheel ándere en beduidend mínder groene afslag in het leven genomen te hebben.
– Wie twijfels had bij de jurering van het Masterchef-spektakel afgelopen Burendag: een deel van de oorzaak lijkt gevonden in de jammerlijke gebeurtenissen de avond ervoor.
– Wie niets begreep van de door onze Kloosterbus omgeroepen teksten voorafgaand aan de Burendag: dit gebeurde onder verantwoordelijkheid van Chris, welke die vrijdagavond.. afijn.
Onze voorzitster en webmaster: een wonder dat ze überhaupt nog aanwezig waren bij de Burendag zaterdag gezien hun kennelijke staat vrijdagavond.

Wie zich afvraagt wat die borden ‘Boog’, ‘Schaar’ en ‘Shaken’ betekenen:.. dit waren sterk noodzakelijke aanwijzingen voor de ingestudeerde flasmob.

Uitsmijter: van Anne is niets meer vernomen na vrijdagnacht. Gerucht is dat ze met Fré op een enkele reis naar New York is vertrokken, naar wij vrezen met medeneming der gehele spaarkas van Top van Noord.