Transition Town Rotterdam nodigt u uit voor het Moestuinfeest in het Bergwegplantsoen op Maandag 19 september 2011 van 17:00u. (inloop) tot 21:30u.. Het wordt een feestje met lekker vers eten uit de tuin en een gezellig drankje. Er zullen optredens plaatsvinden van lokale artiesten en tussendoor dansmuziek van een DJ.

De moestuin van het Bergwegplantsoen is naast de Bas van der Heijden en het Humanitasgebouw. Ook mensen die de moestuin nog niet kennen, zijn van harte welkom. De entree is vrij. Iedereen is welkom om iets bij te dragen (bv. eten/drinken of planten/zaad).
Dus tot maandag 19 september !

Top van Noord heeft z’n tent en servies uitgeleend aan Erwin (uit de Hoyledestraat) van de organisatie in ruil voor… een verse courgette uit de tuin voor elk lid van onze bewonersvereniging die de laatste 10 vergaderingen heeft bijgewoond.
Kortom.. die is voor mij!