Willemien uit de Hr. Vrankestraat mailt het volgende:

Ik heb zelf afgelopen half jaar met veel plezier bij een gezin in de buurt voorgelezen in het kader van het project Voorleesexpress. De Voorleesexpress zoekt nieuwe vrijwilligers, dus zoek je nog leuk vrijwilligerswerk in de buurt en/of wil jij een gezin leren kennen in je eigen wijk en je inzetten voor hun kind(eren)?
Voor het nieuwe voorleesseizoen (start september 2011) zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor ons prachtige én doeltreffende project. De VoorleesExpress leest voor aan kinderen met een taalachterstand, om hun taalontwikkeling te stimuleren en hun leesplezier te vergroten.

Wil je voor een half jaar, één keer in de week, interactief voorlezen, in contact komen met gezinnen met een andere sociaal-culturele achtergrond en kortom: een bijzondere ervaring opdoen? Of wil je coördinator worden en een groep van vijf voorlezers en gezinnen begeleiden in hun traject? Meld je dan nú aan en wordt vrijwilliger bij de VoorleesExpress.

Als je een familielid, vriend of collega kent die het leuk lijkt om deel te nemen als voorlezer in dit project, attendeer deze op dit bericht. Alvast bedankt!

Aanmelden kan hier of bel 010-4863022.
Hier de flyer met nog wat meer detail.

Voorleesexpress
Henegouwerplein 16
3021 PM Rotterdam

* werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag

VoorleesExpress Rotterdam wordt uitgevoerd door Mano – Bureau voor maatschappelijke ontwikkeling en Stichting de Meeuw.