Zaterdag 19 februari is de feestelijke opening van de modelwoning van het renovatieproject Een Blok Stad in het Rotterdamse Oude Noorden. De modelwoning laat zien hoe de woning er uit gaat zien na de casco renovatie. Zo zijn onder meer de voor- en achtergevel van de woning schoongemaakt en opnieuw gevoegd, zijn kunststof kozijnen vervangen door houten kozijnen met dubbel glas en is het dak vernieuwd. Wie niet kan wachten tot de opening kan op zaterdag 5 februari alvast een sneak preview krijgen: op dat moment gaat de voorgevel uit de steigers!

In Een Blok Stad koop je een bestaande woning die door ERA Contour met name aan de buitenzijde volledig hersteld en vernieuwd wordt, en die je van binnen zelf indeelt en afbouwt. Van binnen zijn alle oude niet dragende muren, sanitair en leidingwerk gesloopt zodat je direct aan de slag kunt gaan met de afbouw van de woning. In het Oude Noorden zijn er panden te koop in de Kabeljauwsestraat en Hoyledestraat. De verkoop is inmiddels gestart. Momenteel zijn nog verschillende woningtypen beschikbaar: tweelaagse bovenwoningen met balkons, drielaagse benedenwoningen met tuin en volledige panden met 5 woonlagen. Prijzen voor het casco zijn vrij op naam en vanaf € 137.500,- tot € 374.000,-.

Op zaterdag 19 februari ben je van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur om een kijkje te nemen in de modelwoning, Kabeljauwsestraat 20. Makelaars en medewerkers van ERA Contour zijn aanwezig om je rond te leiden en/of informatie te geven. Vanaf 5 februari kun je dus al de voorgevel van nummer 20 bewonderen. Tussen 13.00 – 15.00 uur zijn er in Kabeljauwsestraat 24 mensen aanwezig die een toelichting kunnen geven op de uitgevoerde werkzaamheden.

Na 19 februari is de modelwoning open elke woensdag tussen 15.00 en 16.30 uur. Meer informatie op deze webstek.